top of page

World Water Day 2022

Det er World Water Day i dag, den 22. marts 2022 🌊🌊🌊


FN har grundvandsressourcer som tema i år. Jeg tænker ofte på hvor priviligerede vi er her i Danmark, og i de rige lande, hvor vi kan være rimelig sikre på vores adgang til rent vand og bare kan gå hen til vandhanen og tappe et glas vand når vi er tørstige.


Jeg overvejer også hvordan adgangen til vand kan gøres lidt mere besværligt for mig og min familie. Det lyder måske lidt mærkeligt, men det at hente og bære vand er en del af menneskers naturlige bevægelse, en belastning, vi ikke får mere.


Hvis du har set mig ude i byen har du måske set min blå 2-liters vanddunk som jeg slæber rundt på når jeg er ude. Det er en god ekstra vægt for kroppen og så er jeg sikker på at have vand nok med 💦


Det er nemlig vigtigt også at drikke vand mens du bevæger dig, ikke blot før og efter. Det er mine børn rigtig gode til at mærke og bede om når vi er ude at gå, men jeg skal huske mig selv på det.


Hvad er dine tanker og overvejelser om vand? Hvad ved du om hydrering og dit behov for vand og hvad mangler du info om?


God international dag for vand 🌊🌊🌊0 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comentarios


Post: Blog2 Post
bottom of page