top of page
IMG_6052.jpg

VIDNESBYRD

Hør hvad deltagerne siger

Vidnesbyrd: Testimonials
IMG_9432.jpg

Over en periode har jeg nu gået til Bowspring yoga hos Bolette.

Jeg er lykkelig over at have stiftet bekendtskab med Bolette som yogalærer i Bowspring. Bolette har, for mig, åbnet et vindue til en ny og befriende form af bevægemønstre, smidighed, styrke og korrigering.


Bolette er ekstrem dygtig til at formidle bevægelse, hvor hun kan kommunikere ganske små justeringer der gør en markant mærkbar forskel.  Du kommer et lag dybere, og bliver overraskende bekendt med dine styrker og svagheder, som du så kan arbejde videre med. 


I min hverdag indtænker og bruger jeg Bowspring når jeg står, går, sidder og ellers bevæger mig.  Så, tak for det, Bolette!

Bolettes yoga timer er dejligt varierende. Du får nye øvelser, nye erfaringer.  Bolette er en meget dygtig underviser og formidler. Hun overfører sin ro og positive energi i hele lokalet.


Jeg går altid fra yoga med en behagelig balance og lethed i kroppen og glæder mig til næste yogatime med Bolette og Bowspring.

Vivian Hansen

Nan%202_edited.jpg

For godt et år siden stiftede jeg tilfældigt bekendtskab med Bowspring yoga. Det foregik på et yogahold, hvor vi typisk var 8-10 på holdet.


Jeg blev af to årsager meget hurtigt grebet af denne form for yoga. For det første fordi jeg oplevede Bolettes utrolige dejlige måde at formidle på. Bolette har en fantastisk evne til at sætte billeder på sin formidling af den korrekte kropsholdning og vejrtrækning under øvelserne.  For det andet fordi jeg hurtigt oplevede, at Bowspring yoga gav mig lethed, styrke og en tro på min krop, som jeg ikke har oplevet i mange år.

Da Danmark lukkede ned pga. Corona, var jeg lidt i tvivl om onlineundervisning kunne bruges til yoga. Min skepsis blev dog hurtigt gjort til skamme, da Bolette med sin dejlige varme, kæmpe viden og smittende engagement formåede at gøre yogaundervisningen lige så levende og relevant, som hvis vi havde været sammen i lokalet.

Senest er jeg i gang med et individuelt forløb, hvor Bolette 100 % tager udgangspunkt i mig og min krop. Bolette er supergod til at lytte til og omsætte, det jeg fortæller, i forhold til, hvad min krop har behov for eller ikke har behov for. Hun har altid både en god forklaring på det teoretiske I forhold til kroppen og øvelserne, ligesom hun altid er i stand til at komme med relevante forslag til, hvordan jeg selv kan arbejde videre for at styrke og smidiggøre min krop.

Jeg kan derfor varmt anbefale Bolette, som jeg oplever meget kompetent og derfor har stor tillid til.

Nan Lena Christensen

Kenja.jpg

Gennem Anna Bolettes yogatimer får jeg styrket min krop og beroliget sindet. Og i et individuelt forløb med fokus på holdning, kan jeg virkelig se/mærke en udvikling fra gang til gang. Anna Bolette kan bare sit håndværk. Og så har hun en dejlig positiv energi der gør, at det altid er rart at komme på holdene.

Kenja Friis Henriksen

Minna_edited.jpg

Bolette er en dygtig og inspirerende yoga instruktør som i den grad kan få mig til at koncentrere mig og gøre mig virkelig umage med øvelserne. Og det er tydeligt for mig hvor godt jeg får det både kropsligt og mentalt når jeg har deltaget i yoga undervisningen.

Minna Therkildsen

271395971_324974279517209_4395758307741301699_n.jpg

Jeg har gået på Bolettes yoga hold i 5 år & det er noget af det bedste jeg har gjort for mig selv længe. Bolette er en meget dygtig underviser 8 god til at lære fra sig. Undervisningen er altid med god variation og føles aldrig kedeligt. Efter 1 times undervisning, er det umuligt at gå derfra uden at føle sig “lettere” i kroppen og bedre tilpas fysisk/mentalt.

Mia Sparboom

bottom of page