top of page

OM SKOVEN KALDER FORÅR 2022

13.–15. maj 2022
Sverige , Sweden

Jeg vil gerne invitere dig med på en rejse fuld af bevægelse, stilhed og skøn natur. 

Med saunagus og kolde gys i søen. Med wellness og næring for krop og sjæl.

Jeg skaber et rum, hvori du kan være dig selv og nyde dage med ro, stille gåture i skoven, og guidet bevægelse i yogasalen, der har udsigt til skovens træer.

Omgivelserne skaber et naturligt rum til at reflektere, kigge dybt og langt og mærke efter hvad der er rigtigt for dig.


Retreatet byder på en rejse ud og en rejse ind i dig selv. Lad dette weekendophold danne en ramme omkring dig, og vend hjem med jordforbindelse, nærvær og fornyet energi til det liv du vil skabe.

“You become what you give your attention to.”

― Epictetus, The Art of Living: The Classical Manual on Virtue, Happiness and Effectiveness


HVOR SKAL VI HEN? 

Skoven Kalder er et magisk retreat center dybt i skoven i Sverige. Selve centret består af to hovedhuse, hvor vi mødes til bevægelse og meditation, måltider og hygge omkring brændeovnen. 


Som deltager bor du i et ene- eller deleværelse enten i det ene hovedhus eller i én af de hyggelige hytter, der ligger i skoven omkring hovedhusene. 


Vi bor altså lige midt i skoven og kan nyde lyden af fuglesang og vinden i træerne, duften af skovbund og synet af mosdækkede klippesten. For enden af en lille sti ligger søen, der indbyder til kolde gys når vi er til gus i saunaen.


HVAD SKAL VI SPISE?

Vi får serveret lækker vegetariske måltider, eftermiddagskage samt frugt, te og kaffe ad libitum. Du skal blot medbringe din gode appetit.


HVORDAN KOMMER VI DEROP?

Retreatcentret Skoven Kalder ligger ca. 2,5 timers kørsel i bil fra København. Jeg hjælper gerne med at arrangere samkørsel for dem, der har brug for det, eller som ønsker at følges med nogen til Sverige. 


HVAD ER PÅ PROGRAMMET?

Retreatet byder på bevægelse og meditation i den smukke yogasal, gåture i stilhed i skoven, saunagus med udsigt over søen, badning i søen, lækre måltider, varme brusebade, en masse alenetid, fælles måltider og hygge omkring brændeovnen. 

Du skal betragte dette som dit retreat og tænk på de planlagte aktiviteter som et tilbud. Du behøver ikke at deltage i alle aktiviteter og der bliver ikke stillet spørgsmål til dine prioriteringer.


PROGRAM

Fredag

14-16 Ankomst og indlogering. Kaffe/te og kage. 

16:30 Velkomst i hovedhuset

17-18:30 Bevægelse med Bowspring yoga

18:30 Mad

20-21 Restorativ praksis og meditation


Lørdag

6:30-7 Silent Walk i skoven

7:30-9 Bevægelse med Bowspring yoga

9 Mad

11-13 Saunagus og søbad

13 Mad

14-15 Vandretur med Walking Meditation

15 Kage

16-18 Bevægelse for bindevævet med mobilisering og selvmassage

18 Mad

19:30-20:30 Restorativ praksis og meditation

21:00-21:30 Silent Walk i skoven


Søndag

6:30- 7 Silent Walk i skoven

7:30-9 Bevægelse med Bowspring

9 Mad

11-13 Din jordforbindelse – selvforkælelse for fødderne, kroppen og sindet. Med grounding, fodbad, selvmassage og meditation.

13-13:30 Afslutningsceremoni med chokolade


HVEM KAN DELTAGE?

Den guidede bevægelse på retreatet kræver ingen forudsætninger eller tidligere erfaring med yoga, bowspring eller meditation. Alle kan være med og alle bydes velkommen.

Undervisningen på retreatet tager afsæt i Bowspring, der er en skånsom og effektiv træningsform, der forbedrer kropsholdningen, styrker led, muskler og bindevæv, og guider opmærksomheden ud af hovedet og ned i kroppen. Hele kroppen bliver aktiveret med fokus på at balancere og nære bindevævet, muskler og led, så vi kan bevæge os mere frit og få mere energi og nærvær i kroppen. 

Jeg har desuden stor interesse for fødderne og disse bliver særligt godt behandlet i min undervisning.


DIN INVESTERING

Kr. 4000

Investeringen inkluderer to overnatninger på delt værelse, tre dages undervisning og aktiviteter, saunagus, fuld forplejning, lån af udstyr til undervisningen, samt en goodiebag med lækre gaver særligt udvalgt til dig, som deltager.

Som udgangspunkt bor vi på dobbeltværelser, men i hovedhuset er der også et fire-personers værelse.


Ønsker du at bo på eneværelse kan du tilkøbe dette for kr. 250 pr. nat, dvs. kr. 500 for hele retreatet. Der er et begrænset antal eneværelser til rådighed.


BETALING

Når du tilmelder dig, betaler du et depositum på kr. 1000 for en plads på et deleværelse og kr. 1500 for bestilling af eneværelse. 

Du kan kun booke én plads af gangen, så hvis I er flere, der skal afsted sammen skal du booke for hver person. Skriv ved tilmelding, hvem du ønsker at sove sammen med, hvis I er flere, der skal afsted sammen.

Det resterende beløb betales i 2 rater af hver kr. 1500. Du modtager faktura for alle betalinger på din e-mail. Tilmelder du dig efter ratedatoerne betaler du blot det fulde beløb på én gang.

Transport til og fra retreatet er ikke inkluderet i prisen.

PAKKELISTE

 • Badekåbe

 • Badetøj

 • Badesko/bare tæer til saunagus og søbad

 • Sko til gåture i let terræn

 • Behageligt tøj til bevægelse

 • Hyggetøj/nattøj

 • Sweater

 • Varme sokker/sutsko

 • Varm frakke/heldragt

 • Regntøj

 • Toiletting

 • Ørepropper

 • Kurv/mulepose til natursouvenirs

 • Bog/strikketøj/din yndlingshygge-beskæftigelse.


BETINGELSER

Kan du af den ene eller den anden grund ikke deltage i retreatet kan du få din investering (minus depositum) tilbagebetalt indtil to måneder inden afgang. Afmelder du dig efter denne dato (12. marts) er din tilmelding og betaling bindende. Du er dog velkommen til at finde en anden til at overtage din plads, hvis du giver mig besked inden afgang.

Retreatet gennemføres ved min. 12 deltagere og hvis jeg af den ene eller den anden grund må aflyse retreatet får du hele din investering tilbagebetalt.


OM DIN VÆRT OG UNDERVISER

Mit navn er Anna Bolette Lind-Valdan.

Min erfaring fra mit arbejde med yoga, naturlig bevægelse og gode wellnessrutiner er, at alle kan opnå resultater med den rette viden, indstilling og støtte.

Jeg har arbejdet med mennesker fra 3 år til 80+ og ser på daglig basis hvordan yoga, bevægelse og wellness skaber bedre vejrtrækning, styrke og balance, hvilket betyder mere frihed, energi og tilstedeværelse i kroppen samt færre smerter i livet for de mennesker, jeg arbejder med, uanset alder. Det er dybt meningsfuldt for mig.


I min undervisning giver jeg dig den viden og støtte du har brug for for at skabe de resultater du ønsker, og jeg kan lære dig hvordan du omsætter viden om din krop til handling, der giver dig mere frihed og energi i hverdagen.


Udgangspunktet i min undervisning er en ny yogastil kaldet Bowspring og jeg har samtidig et klart fokus på og gode praksisorienterede ideer til, hvordan du kan få mere naturlig bevægelse og wellness ind i dit liv så du får bedre resultater af din træning.Min tilgang er holistisk og i vores samarbejde tager jeg altid udgangspunkt i dine behov og forudsætninger.

Skoven Kalder 13.-15. maj 2022: Welcome
bottom of page