top of page

Træning i varmtvandsbassin

Så blev det også dagen for sæsonens sidste varmtvandstræning! Tænk at det allerede igen er sommer... Jeg har cyklet ud til sportsbyen i Holbæk hver mandag i al slags vejr det seneste års tid og jeg nyder at se sæsonerne skifte fra sommer til efterår, vinter, forår og nu sommer igen.


Her er det bedste jeg ved ved varmtvandstræning:

  • Vandet giver naturlig velvære og afspænding

  • Vandet omslutter kroppen og giver opdrift

  • Vandet giver mulighed for at justere modstanden og belastningen når du bevæger dig

  • Vandet giver mulighed for at bevæge kroppen frit i forskellige planer

  • Vandet får gang i hele kroppen på én gang

  • Vandet indbyder til leg

  • Vi lærer hinanden at kende i vandet og har det sjovt og hyggeligt sammen under træningen.


Holdopstart til august

Jeg fortsætter med mine to varmtvandshold til august når næste sæson starter. De, der allerede er på holdet er automatisk tilmeldt, hvis de ønsker at fortsætte - og det gør de fleste - derfor er holdene allerede fyldt. Men det kan alligevel godt betale sig at skrive sig på venteliste til en plads, da folk flytter eller falder fra af forskellige årsager.


Mine to hold er mandage kl. 14-14:45 og 14:50-15:35. Klik på linket på holdtidspunktet for at blive ledt til tilmelding.


Hold kroppen i gang i sommerferien

Hvis du gerne vil holde dig i gang med yoga indtil den nye sæson begynder vil jeg anbefale mit online kursus, som du finder link til her. Det kan du tage med på ferie eller staycation, og lige nu kan du få kurset til en helt vild lav sommerpris: kr. 280,- inklusiv en gave med træningsudstyr! Prisen stiger til kr. 480,- den 1. juli så det er om at slå til nu hvor du kan spare kr. 200,- på dette unikke program.


Personlig træning

Jeg har også plads til 2 personer i personlige træningsforløb med start denne sommer. Jeg elsker at have enetimer da de:

  • Hjælper folk af med smerter

  • Øger kropsbevidsthed og selvindsigt

  • Skaber en relation, der styrker selvansvar og motivation.

Du kan læse vidnesbyrd fra folk, der har haft enetimer med mig her og jeg har skrevet lidt mere om fordelen ved personlige træningsforløb her samt i mit blog indlæg, der udkommer i morgen. Hvis du er interesseret i en afklaringssamtale om personlig træning og muligheden for et samarbejde, kan du booke den her.


God sommer til dig!

31 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page