top of page

Skovbund eller skovsti?

Skoven er vidunderlig. Jeg elsker at gå tur i skoven og føler mig i skoven dybt forbundet til mine omgivelser og mig selv.


Når du går tur i skoven har du valget mellem at gå i skovbunden eller på skovstien. Begge er gode valg men det kan være godt at gøre sig bevidst om hvad man ønsker ift. variation i bevægelse.


Du kan for eksempel overveje parametre såsom hastighed, udfordring for ankler og fødder og afstand, tid på dagen og hvor bekendt du er med området. Alle dele påvirker din oplevelse af at være i naturen.

Der er altså forskel på valget mellem skovsti eller skovbund. I videoen her giver jeg et eksempel på, hvordan du på kortere afstand kan møde flere udfordringer på din vej igennem skoven ved at træde udenfor skovstien og ind i skovbunden.

På mine retreats bliver du guidet på en tur igennem skovbunden og får redskaber til at kunne bevæge dig med integritet og bevidsthed og omkring din krop i omgivelserne.

Du kan tilmelde dig mit næste retreat under book online og du er altid velkommen til at kontakte mig med spørgsmål.


#skovbund#halfdayretreat#yoga#mindfulness#mindfulnesswalk#bevægelseinaturen#naturligbevægelse#styrke#bevægelighed#fødder#skovsti#bowspringyoga#yogaretreat#natur#skov#bindevæv#ledogknogler#fascia#localretreats#holbæk#yogaholbæk#yogacoach#natureinspiration#flow#breathe#movementmatters#moveyourdna#wholebodybarefoot


6 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
Post: Blog2 Post
bottom of page