top of page

Projekt fix fødderne del 1

Rigtig mange af os har problemer med fødderne. I dag møder vores fødder desværre sjældent andet end menneskeskabte, flade og jævne underlag, hvilket bidrager til alskens skavanker og stivhed i fødderne. Samtidig går vi i sko, der på signifikant vis påvirker både vores fødder og vores kropsholdning...


I rigtig mange år gik jeg med fodtøj, som ikke understøttede min fods bevægelighed og strukturelle integritet. Mine sko blev udvalgt på et æstetisk grundlag i lige så høj grad som komfort. Og den komfort, jeg oplevede var netop komfortabel fordi den understøttede min fods skavanker. Med det mener jeg, at mine sko fungerede som en sovepude for mine fødder, der tillod mig ikke at forholde mig til det grundlæggende problem, at mine fødder var strukturelt ude af balance.


I to år har jeg nu arbejdet med mine fødder og der er - tro det eller ej - sket en markant forbedring i mine fødder. Men der er stadig en del at tage fat på. Jeg har blandt andet knyst på storetåens grundled og mine tæer er trykket sammen og løftet opad. Samtidig er min tværgående svang under forfoden ikke så stærk og løftet, som jeg ønsker.


Jeg vil fixe mine fødder fordi:

 • Fødderne er min forbindelse til jorden størstedelen af dagen.

 • Jeg vil gerne kunne bevæge mig smertefrit - også når jeg bliver gammel.

 • Jeg vil gerne bevare et godt fundament for en god balance hele livet.

 • Ubalance i fødderne vil altid manifestere sig i resten af kroppen.

 • Det er min hensigt at leve i højst mulig balance og med strukturel integritet i hele kroppen.

 • Jeg elsker frihed og vil kunne gå i bare tæer hele livet.

 • ... Og jeg kunne blive ved!


Er du interesseret i at fixe dine fødder?


Min strategi indtil nu har været:

 • Fodmassage hver dag.

 • Boldmassage hver dag.


Nu tilføjer jeg:

 • Mere tid med bolde og massage.

 • Mere tid med bare tæer.

 • Udelukkende barfodssko.

 • Correct Toes hver dag.


Hvis du vil have hjælp til at komme i gang med at fixe dine fødder, så kontakt mig og så vil jeg meget gerne støtte dig igennem processen. Det er aldrig for sent!

Billederne her er taget i dag. Jeg vil dokumentere mine fødders forandring løbende.#barfodssko#baretæer#barefoot#projektfixfødderne#selvmassage#mobilitet#bevægelighed#styrke#frihed#wholebodybarefoot#feelbetter#movementmatters#mobility#fascia#fascialmassage#selfmassage#moveyourdna#correcttoes26 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

コメント


Post: Blog2 Post
bottom of page