top of page

Nyt hold i Holbæk: Yoga for børn 4-7 år med en voksen

I februar var jeg med Ada og Thora på mor-datter weekendtur med de grønne pigespejdere og nøj hvor var det hyggeligt!


Fordi jeg er yogalærer spurgte spejderlederne mig om jeg ikke havde lyst til at lede en yogasession for børnene med deres mødre. Det ville jeg selvfølgelig meget gerne! Det blev til en hilsen til jorden og solen, legende øvelser og en fantasi-afspændingsrejse, som gjorde alle i lokalet helt salige og klar til at sove. At vi så spiste en masse kage bagefter var en anden ting ;)


Denne oplevelse inspirerede mig til igen at tilbyde yoga for børn med deres voksne. Det glæder mig derfor at fortælle, at du kan gå til yoga med dit barn hos mig fra den 1. september 22. Det er også oplagt for børn at gå til dette med bedsteforældre.


Disse billeder er af Ada og Thora da de var omkring 4 år:

Beskrivelse:

Yoga er sundt og sjovt for alle aldre! På dette hold, tilrettelagt børn i alderen 4-7 år, skal vi lege med yogaøvelser og bevægelse for hele kroppen. Vi skal bruge vores sanser og lære os selv og hinanden bedre at kende. Vi skal lave partnerøvelser med vores voksne, hilse på solen, månen, jorden og alle væsenerne omkring os, og til sidst når vi hver gang til at sove yogasøvn med en fantasirejse undervejs.


Praktisk info:

Medbring vand og en snack til de små og klæd jer i bare tæer og tøj, I kan bevæge jer i.

Det bliver en række korte forløb på 6 mødegange af 60 minutter.


Tilmelding via LOF Holbæk-Lejre:

https://lof.dk/holbaek/kurser/krop-bevaegelse/yoga/yoga-for-born-4-7-ar-med-en-voksen/id/404160

10 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
Post: Blog2 Post
bottom of page