top of page

Meditation i bevægelse - særligt for ryggen

Jeg vil gerne dele denne guidede meditation i bevægelse med dig. Den er skabt særligt for at bevæge rygsøjlen og den centrale kanal i kroppen, der forbinder dit bækken, dit bryst og dit hoved.


Du kan lave hele denne praksis siddende på en klods eller en pude på gulvet. Så skab dig et rum og nyd de næste 20 minutters tid til dig selv.


Du er velkommen til at udforske min YouTube kanal Anna Bolette Yoga, hvor jeg i mine videoer guider dig til at bevæge din krop og din vejrtrækning så du kan leve livet med mere energi, frihed og færre smerter.


Videoen her blev skabt som en live video i min Facebook gruppe den 9. november, 2021.


💗 Du er meget velkommen til at blive medlem af min gruppe, Anna Bolettes Gruppe om Bowspring Yoga, Naturlig Bevægelse & Wellness, og blive en del af mit fællesskab, hvor du får tip, info, og live videoer fra mig hver uge, og hvor du kan deltage i samtaler om: - Bowspring yoga og sund kropsholdning - Naturlig bevægelse - Wellness - Mindfulness i hverdagen - Vejrtrækningsøvelser.


❓ Har du nogle spørgsmål? Jeg vil meget gerne høre fra dig her, på min Instagram og på Facebook. Du kan læse mere om mig og mine forløb her på min hjemmeside.


5 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

टिप्पणियां


Post: Blog2 Post
bottom of page