top of page

Hvem her vil gerne være fri til at bevæge sig?

Jeg ved ikke hvor mange af jer derude, som ved dette, men vores børn Ada og Thora på 6 år går ikke i skole!


- Hvad?! Hvorfor ikke?! Spørger du måske. Det findes der ikke noget kort svar på men her kommer en lille del af svaret:


Vi hjemmeunderviser blandt andet fordi børn har brug for at bevæge sig frit og alsidigt. Som jeg nævnte i mit seneste indlæg har mine børn altid udtrykt modstand mod at blive fastholdt i en stol og jeg ved, at uanset hvor meget andet børn lærer i skolen, så er det at sidde ned i en stol, de bliver virkelig gode til.


Dette virker måske provokerende men det er ikke min hensigt!

Jeg har gjort mig mine egne erfaringer og observationer og sammenholdt dem med litteratur om hvordan kroppen fungerer samt hvordan børn lærer. Og vi har truffet et valg for vores familie, om at give vores børn frihed til at bevæge sig og udtrykke sig med deres kroppe når de vil og så meget de vil.


Hvis du er interesseret i at høre mere om hvordan børn lærer og hvor utrolig vigtigt det er for deres udvikling at lege og bevæge sig og hvordan du kan lave forandringer i dit liv, der byder på mere leg, bevægelse, frihed og familieliv - så kontakt mig.


Jeg sender også gerne en liste med litteratur om emnet til dig.18 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page