top of page

Enetimer og yogaterapi

Det kan godt tage lidt tid at få opbygget et hold på et nyt tidspunkt og nogle gange kan man derfor være heldig at komme til yoga hos mig og få en enetime ✨


Selvom det kan føles lidt sårbart og uvant at få meget opmærksomhed, kommer de fleste hurtigt over det og får ofte noget med hjem, som de ikke havde forventet.


Jeg elsker at have enetimer og det er tydeligt for mig at se hvordan enetimer hurtigere:

🍎 Hjælper folk af med smerter

🍏 Øger kropsbevidsthed og selvindsigt

🍎 Skaber en relation, der styrker selvansvaret.


I går var første gang jeg afholdt senioryoga onsdag kl 8:30 og en meget særlig person, som havde skrevet til mig for blot nogle uger siden at hendes krop ikke kunne holde til Bowspring yoga, dukkede alligevel op 💪 og gik hjem med en mere fri og afspændt krop og et fornyet håb om at kunne komme helt af med sine skuldersmerter.


Blandt andet takket være øvelser med denne lille bold!


Jeg har trukket mine bolde af denne slags i en automat på en campingplads (mine børn hjalp mig og de havde en fest med det)

Det er bare en stor hoppebold.


✨Tirsdag i næste uge viser jeg nogle øvelser med denne bold i Facebook gruppen Anna Bolettes Bowspring Yoga Gruppe - du kan nå ned i byen og finde dig en hoppebold inden, hvis du ikke allerede har en.


12 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


Post: Blog2 Post
bottom of page