top of page

Den ultimative selvforkælelse

Opdateret: 17. sep. 2021

❤️ Selvkærlighed starter med fødderne ❤️

Jeg elsker mine fødder 👣

✨Det kan jeg sige i dag ✨ … Men det var ikke altid sådan.


Det meste af mit liv har jeg negligeret mine fødders betydning for min kropsholdning, mine knæ, hofter og nakke - ja hele kroppen!


Jeg vidste ikke hvordan mit fodtøj låste mine fødder fast i et meget snævert bevægelsesmønster. Med det resultat at mine fødder var spændte, trætte, ude af balance hvilket kunne mærkes i hele kroppen. Jeg brugte sjældent tid på mine fødder, hverken i min træning eller i mine wellness-rutiner. Selvom mine fødder hver aften skreg efter bevægelse og berøring fik de det sjældent. Jeg gav ikke mine fødder og dermed ikke mig selv den kærlighed jeg havde brug for.

Men det ændrede sig da jeg for lidt over to år siden fandt Bowspring og fik et helt ny indfaldsvinkel på min krop. Derefter begyndte jeg drage omsorg for mine fødder - og det fortryder jeg ikke.


Mine fødder og hele min krop er i en stadig udviklingsproces i retning af mere balance, ensartet spændstighed og bevægelighed. Mine fødder er stærkere, mere bevægelige og holder mig mere balanceret og springparat i kroppen end nogensinde før i mit liv.

👣 I min undervisning oplever jeg, at mange savner bevægelighed og berøring for fødderne og de fleste elsker de øvelser jeg giver dem for deres fødder. Øvelser er vigtige og samtidig er berøring også nødvendig for at blødgøre og skabe mere frihed og bevægelighed i fødderne.

➡️ Derfor tilbyder jeg nu den ultimative selvforkælelse: Terapeutisk fodmassage ❤️

Jeg giver fodmassage som terapi for ømme og stive fødder, for fødder der savner berøring og bevægelse, samt for ro og velvære i krop og sind.

💧Fodmassagen indledes med et varmt og nærende fodbad i epsom salt, som er rigt på magnesium, og med aromaterapi efter ønske. Dernæst arbejdes fødderne roligt og nænsomt igennem med blødgørende jojobaolie.


Massagen tager altid udgangspunkt i dine behov og ønsker og i viden om fodens anatomi og forbindelse til resten af kroppen.

❤ Fodmassage er selvkærlighed.


Hele sessionen varer 60 minutter og kan bookes online via FysioDanmark https://fysiodanmark-holbaek.dk/booking/ eller direkte via Anna Bolette Yoga.


Pris for en enkelt session er kr. 499. Klippekort: spar kr. 50 pr. gang på 5 klip og kr. 100 pr. gang på 10 klip til fodmassage.


✨Du fortjener det ✨9 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
Post: Blog2 Post
bottom of page